Φοιτητικός μουσικός διαγωνισμός

FOITHTIKOS DIAGONISMOSΤο φοιτητικό περιοδικό iq magazine και το φοιτητικό portal mycampus.gr σε συνεργασία με το STR8 forward παρουσιάζουν για 3η χρονιά το φοιτητικό μουσικό διαγωνισμό STR8 forward bands!
…έχεις μπάντα που τα σπάει;
Τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά!

 

Θα πρέπει μέλος του φοιτητικού συγκροτήματος να επισκεφθεί είτε το φοιτητικό portal mycampus.gr είτε τη facebook σελίδα STR8MYWAY και να δηλώσει συμμετοχή σε μία από τις τέσσερις live auditions που θα πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Αθήνα. Η κάθε μπάντα θα ερμηνεύσει ζωντανά ένα τραγούδι μπροστά στην κριτική επιτροπή την ημέρα της live audition και αυτή που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα περάσει στον τελικό της Θεσσαλονίκης στις 20.6.2014.

Φέτος, όμως, στον τελικό του STR8 forward bands στη Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν συνολικά έξι μπάντες!

Μαζί με τις 4 μπάντες που θα αναδειχθούν μέσα από τις τέσσερις live auditions θα συμμετάσχουν και επιπλέον δύο μπάντες οι οποίες θα προκύψουν με παράλληλους διαγωνισμούς.

Μία μπάντα που θα αναδειχθεί ως η «δημοφιλέστερη μπάντα» μέσα από την online ψηφοφορία στη facebook σελίδα STR8MYWAY, η οποία όμως θα πρέπει να έχει εμφανισθεί και σε live audition, και μία ακόμη μπάντα, αυτή της 2ης ευκαιρίας, που θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού στις live auditions ως η καλύτερη 2η μπάντα ανά live audition και η οποία θα διαγωνισθεί στη συνέχεια σε online ψηφοφορία στο mycampus.gr μαζί με τις υπόλοιπες μπάντες της 2ης ευκαιρίας που θα προκύψουν από τις υπόλοιπες πόλεις.

η live audition στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ!
Η live audition θα υλοποιηθεί στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ στις 11.5.2014 στον Πολυχώρο Αγορά (Κ. Κατσάρη & Ανεξαρτησίας 45, Ιωάννινα) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι δηλώσουν συμμετοχή στη facebook σελίδα STR8MYWAY έως και 8.5.2014.
Η live audition θα ξεκινήσει στις 14:00 μμ και θα είναι ανοιχτή στο κοινό!

ο μεγάλος τελικός της Θεσσαλονίκης!
Τα έξι (6) φοιτητικά συγκροτήματα που θα επικρατήσουν και θα προκύψουν από κάθε live audition αλλά και την online ψηφοφορία, θα διαγωνισθούν στον τελικό της Θεσσαλονίκης στις 20.6.2014 μαζί με γνωστό συγκρότημα σε ένα live ανοιχτό στο φοιτητικό κοινό της πόλης με σκοπό την ανάδειξη του δημοφιλέστερου φοιτητικού συγκροτήματος, το οποίο θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο!
η μπάντα που τα σπάει και το μεγάλο έπαθλο!
Η φοιτητική μπάντα που θα κερδίσει στον τελικό της Θεσσαλονίκης και θα προκύψει μετά από ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, θα έχει τη ευκαιρία να παίξει LIVE μαζί με τους πιο hot καλλιτέχνες στο μεγάλο STR8 forward Μuzic Fest που θα γίνει στις 7 Ιουλίου 2014 στην «Τεχνόπολις», του Δήμου Αθηναίων, να γίνει εξώφυλλο και να δώσει συνέντευξη στο iq magazine, το Νο1 φοιτητικό περιοδικό αλλά και να προχωρήσει στην ηχογράφηση και παραγωγή του single τους με γνωστή δισκογραφική εταιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ