Υψηλές επιδόσεις στην Ήπειρο… Ναρκωτικά στην πυρά!

katastrofi narkotiko1

katastrofi narkotiko1

ΦΩΤΟ

Ενάμισι τόνο χασίς έχουν κατασχέσει από τις αρχές του έτους και μέχρι τώρα, οι υπηρεσίες της Αστυνομίας της Ηπείρου. Το σύνολο σχεδόν της ποσότητας αυτής προέρχονταν από την Αλβανία και είχε προορισμό το εσωτερικό της χώρας.

Συνάμα οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν καταφέρει ισχυρά πλήγματα στην εξάρθρωση των οργανωμένων κυκλωμάτων που μεταφράζονται σε δεκάδες συλλήψεις ημεδαπών και αλλοδαπών.

katastrofi narkotikon5

Αξιοσημείωτο είναι ότι από τον Μάρτιο, όταν έγινε η αλλαγή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και τοποθετήθηκε στη θέση αυτή ο κ. Κωνσταντίνος Σκούμας, καταγράφεται σταδιακή και μεγάλη αύξηση στις κατασχεθείσες ποσότητες, γεγονός που αποτυπώνει την επιτυχία της αλλαγής στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και τη νοοτροπία.

Ο μήνας με τις περισσότερες κατασχέσεις είναι ο Οκτώβριος, καθώς στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν σχεδόν εφτακόσια κιλά χασίς…

Στο ίδιο διάστημα ξεριζώθηκαν πάνω από πέντε χιλιάδες δενδρύλλια χασίς, με τη μεγαλύτερη φυτεία αυτή που είχε εντοπιστεί στην Αγία Μαρίνα Πωγωνίου.

Σημειώνεται ότι, τα ναρκωτικά που κατάσχονται από τις αστυνομικές Αρχές καταστρέφονται (με καύση) σε κατάλληλες εγκαταστάσεις, ενώπιον Επιτροπής, στην οποία προεδρεύει Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών και μετέχουν οι Προϊστάμενοι της διωκτικής Αρχής που ενήργησε την προανάκριση και της αρμόδιας Υπηρεσίας της οικείας Περιφέρειας.

Χαρακτηριστικά είναι τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την καταστροφή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών…

katastrofi narkotikon2

katastrofi narkotikon3

katastrofi narkotikon4
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ