Υπό διάλυση το Νοσοκομείο Πρέβεζας

NOSOKOMEIO PREBEZΑποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, δηλώνουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας, συντάσσοντας την πορεία τους με τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία.

Όπως τονίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, παρουσία εκπροσώπων αρκετών πρωτοβάθμιων σωματείων, πολιτικών φορέων, αλλά και των μελών του Κοινωνικού Ιατρείου Πρέβεζας θα δοθεί «μάχη» για την υπεράσπιση των δημοσίων δομών υγείας στο Νομό Πρέβεζας.

 

Στην συνάντηση έγινε «επικαιροποίηση» των προβλημάτων που επικρατούν στις δομές δημόσιας υγείας στο Νομό Πρέβεζας καθώς και αναφορά στις δυσάρεστες εξελίξεις που επιφυλάσσει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους της υγείας και τους πολίτες.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για το «χαράτσι» των 25 ευρώ που σύντομα θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες για την είσοδό τους στα Νοσοκομεία οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας , θα λειτουργήσουν για μια μέρα το Νοσοκομείο, με κλειστά ταμεία, δείχνοντας στην κοινωνία ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, αναφορικά με την Υγεία. Τέλος τα μέλη της επιτροπής κατέληξαν στην πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης, έπειτα από συνεννόηση και με την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας, στην οποία θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μουρ – «Πεθαίνοντας χωρίς περίθαλψη στις Η.Π.Α.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ