Υποσχέσεις για κολυμβητήριο κι αθλητικές υποδομές

sinadinos2

sinadinos2ΦΩΤΟ: Παρασκευή Παππά

Σε υποσχέσεις για ενίσχυση των αθλητικών υποδομών των Ιωαννίνων, οι οποίες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, περιορίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην περιοχή.

Άμεση λύση δεν δόθηκε για κανένα από τα μεγάλα ζητήματα, όπως είναι αυτό της λειτουργίας του Κλειστού Κολυμβητήριου αλλά και γενικότερα του Κλειστού της Λιμνοπούλας.

Όπως είναι γνωστό η απόπειρα για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου κατέληξε σε ναυάγιο καθώς η σχετική πρόταση δεν εγκρίθηκε από το ΚΑΠΕ, το οποίο έκανε την αξιολόγηση.

sinadinos1Τώρα ο κ. Συναδινός άφησε ανοιχτό το περιθώριο για επανεξέταση της πρότασης και ένταξή της για χρηματοδότηση.

Άλλωστε όπως ανέφερε τα κολυμβητήρια είναι κοστοβόρες εγκαταστάσεις και αν ο εκσυγχρονισμός δεν είναι άμεσος, τότε δύσκολα θα μπορέσουν να μείνουν ανοιχτά.

Ο κ. Συναδινός είδε από κοντά την κατάσταση στο κλειστό κολυμβητήριο, το Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο, την Κλειστή Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων, το Κλειστό γυμναστήριο, τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις και το Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες».

Αναγνώρισε τα προβλήματα αλλά επέρριψε τις ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση η οποία, όπως είπε, άφησε δύο κωδικούς για τα έργα της περιοχής, χωρίς όμως καμία πίστωση.

Υποσχέθηκε πάντως ότι η εικόνα αυτή θα αλλάξει το 2016 και θα πιστωθούν χρήματα για να γίνουν απαραίτητες παρεμβάσεις.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ