Υπέκυψε ένας από τους τραυματίες στο καφενείο του Λουτρού

kafeneio Loutrou

kafeneio LoutrouΤραγική εξέλιξη είχε τελικά το επεισόδιο της έκρηξης φιάλης υγραερίου σε καφενείο στο χωριό Λουτρό της Αμφιλοχίας την προηγούμενη Τετάρτη στις 4 Φεβρουαρίου.

Χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή 80χρονος Νικόλαος Κοκορόσκος που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, μόνιμος κάτοικος Λουτρού, βρισκόταν πάντα την ίδια ώρα στο στέκι του, στο καφενείο του χωριού, για τον καθημερινό του καφέ.

Αμέσως μετά την έκρηξη ο άτυχος συνταξιούχος μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία Άρτας κι Αγρινίου ενώ τα πιο σοβαρά περιστατικά όπως αυτό του 80χρονου μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι και η ιδιοκτήτρια του καφενείου η οποία βρίσκεται στον Ευαγγελισμό ενώ ο σύζυγός της μην αντέχοντας την καταστροφή που συνέβη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και νοσηλεύεται και εκείνος.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το γραφικό καφενείο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως από το ωστικό κύμα της έκρηξης, άνθρωποι και αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν περίπου στα 10 μέτρα μακριά.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν τουλάχιστον 15 άνθρωποι από τους οποίους οι πέντε βρίσκονται ακόμα σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ