Υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

AYTOKINHTO HGOYMENITSA

AYTOKINHTO HGOYMENITSAΜόνιμος υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης με θητεία είκοσι περίπου ετών είναι ο δράστης που συνελήφθη στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας μεταφέροντας περίπου 150 κιλά χασίς. Για την μεταφορά μάλιστα χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο το οποίο έφερε κρατικές πινακίδες. Πίστευε ότι έτσι, ακόμη κι αν πέσει σε μπλόκο της αστυνομίας, θα καταφέρει να περάσει χωρίς να κινήσει υποψίες.

 

 Όμως δεν κατάφερε να ξεγελάσει το έμπειρο μάτι των αστυνομικών. Όταν σήμερα το πρωί εντόπισαν το κρατικό όχημα να κινείται στην περιοχή της Νέας Σελεύκειας κινητοποιήθηκαν άμεσα. Επρόκειτο άλλωστε για ένα αυτοκίνητο εντελώς διαφορετικά από τα πολύ συγκεκριμένα κρατικά που υπάρχουν στο Νομό Θεσπρωτίας.

Για τους ιδίους λόγους ο 48χρονος υπάλληλος  είχε αλλοιώσει την ημερομηνία και τα στοιχεία ταυτότητας στα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος (Διαταγή πορείας και Δελτίο κίνησης), τα οποία κατασχέθηκαν επίσης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τελικός προορισμός του φορτιού των ναρκωτικών, ήταν η Αθήνα.

 

Το σταμάτησαν λοιπόν για έλεγχο και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν φορτωμένο με σάκους χασίς.

 Συνέλαβαν τον οδηγό και από κει και μετά η δουλειά ήταν εύκολη.

Ο πρώτος έλεγχος έδειξε ότι το αυτοκίνητο ανήκει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και ουδέποτε είχε δηλωθεί κλοπή.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι και ο μεταφορέας των ναρκωτικών ουσιών ήταν υπάλληλος με μεγάλη μάλιστα θητεία στο ίδιο Υπουργείο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση ότι η οικονομική κρίση και οι συνεχείς περικοπές στο μισθό τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια. Πρόκειται βέβαια για αστείες δικαιολογίες και επιχειρήματα που δεν πείθουν ούτε τους αστυνομικούς ούτε και την κοινή γνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ