Υπάλληλος του Πανεπιστημίου, συνεργάτης του δημάρχου!

dimarxeio eisodos

dimarxeio eisodos

Μία ακόμη ειδική συνεργάτης, προστέθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό που στηρίζει και υποστηρίζει το έργο του δημάρχου Ιωαννίνων. Η συγκεκριμένη βέβαια είναι άμισθη, καθότι τυγχάνει και υπάλληλος του Πανεπιστημίου.

Υπεύθυνη για το συνεδριακό κέντρο στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει στραφεί δικαστικά κατά του Πανεπιστημίου, καθώς δεν είχε επιλεγεί για θέση που διεκδικούσε.

Αυτό δεν επηρέασε την απόφαση του δημάρχου, ο οποίος προφανώς εκτίμησε ότι έχει απόλυτη ανάγκη τις συμβουλές της σε οργανωτικά και διοικητικά θέματα, την εμπειρία και την μακροχρόνια υπηρεσία της στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό, σε συνεργασίες με φορείς και ειδικούς επιστήμονες, τη συμμετοχή σε προγράμματα και πρωτοβουλίες εθνικού και ευρωπαϊκού επιπέδου και στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Πολλές οι απαιτήσεις λοιπόν, πολλές και οι υποχρεώσεις.

Και απομένει να δούμε ποιες αλλαγές θα επέλθουν στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό, ποιες διεθνείς συνεργασίες θα ανοίξουν για το δήμο, ποια ευρωπαϊκά προγράμματα θα αξιοποιηθούν…

Απομένει να δούμε έστω αν θα επιλυθεί με τη συμβολή και τη διαμεσολάβηση, καθότι υπάρχει η εμπειρία, το θέμα με την Παπαζόγλειο.

Απομένει να δούμε, αν αυτή η μικρή κίνηση, θα φέρει πιο κοντά δήμο και πανεπιστήμιο!!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ