Τρεις υποψηφιότητες σε μία ημέρα!!!

DHMOS ZHROYΌ, τι γίνεται ένα αλαλούμ με τις υποψηφιότητες στους περισσότερους Δήμους είναι γεγονός. Ό,τι σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμη η κατάσταση δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως είναι επίσης γεγονός….

Το ότι όμως θα υπήρχε περίπτωση όπου μέσα σε μία ημέρα ουσιαστικά θα ανακοινώνονταν τρεις υποψηφιότητες, δεν είναι πολύ συνηθισμένο!

Κι αυτό συνέβη στο Δήμο Ζηρού.

 

Έτσι λοιπόν την υποψηφιότητά του επιβεβαίωσε ο Νίκος Καλαντζής, κάνοντας γνωστό μάλιστα ότι το Σάββατο 15 Μαρτίου θα κάνει τη διακήρυξη του συνδυασμού σε εκδήλωση που θα γίνει σε ξενοδοχείο της Φιλιππιάδας.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκαν οι τελευταίες πληροφορίες για υποψηφιότητα του Γιώργου Γιάννου, που είναι δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Ζυγούρη, όμως αναμένεται να έχει κι άλλων πιθανόν δυνάμεων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η απόφαση προήλθε ύστερα από συζητήσεις και αφού συμφώνησαν σε ένα κοινό όραμα «στελέχη και μέλη των παρατάξεων του Δήμου Ζηρού Πρέβεζας, «Συνεργασία Πολιτών», «Δημιουργική Πορεία» και «Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Δήμου Ζηρού», να κάνουμε πράξη μέσα από συνένωση δυνάμεων και κοινή πορεία, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και προτεραιότητες».

Και το παζλ συμπληρώνεται με την ανακοίνωση του Γιώργου Ζυγούρη, ο οποίος ως επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών υποστηρίζει ότι ουδέποτε συμφωνήθηκε συμπόρευση με την κίνηση του Γιώργου Γιάννου, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της καθόδου στις εκλογές.

«Η Δημοτική Παράταξή συνεδρίασε σε ολομέλεια με μοναδικό θέμα την πρόταση συνεργασίας των τριών παρατάξεων.
Στην συνεδρίαση απορρίφθηκε η πρόταση συνεργασίας από την πλειοψηφία της παράταξης.
Κατόπιν των ανωτέρω οποιαδήποτε διαδικασία και ενέργεια από μέρους μέλους η μελών της παράταξης μας είναι εκτός επιλογών της παρατάξεως Συνεργασία Πολιτών και αποτελούν προσωπικές επιλογές και διαδρομές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ