Τρεις συλλήψεις για μεταφορά μεταναστών

ASTYNOMIA 13 2 14

ASTYNOMIA 13 2 14Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, τρείς διακινητές, ένας 46χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38 και 57 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Αναλυτικότερα, σήμερα και περί ώρα 05:30 στη διασταύρωση Παρακαλάμου Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί στάθμευσαν για έλεγχο δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, στα οποία, όπως διαπιστώθηκε, οι διακινητές μετέφεραν οργανωμένα συνολικά τέσσερις (4) υπηκόους Αλβανίας (τρεις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 29, 24, 31 και 21 ετών), προκειμένου να μεθοδευθεί η προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, χωρίς να υποστούν το νόμιμο διαβατηριακό έλεγχο.

Σημειώνεται ότι όπως πρόεκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, για τους τρεις άνδρες μεταφερόμενους ίσχυε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και επιπροσθέτως για την μεταφερόμενη γυναίκα εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Αθηνών.

Τα οχήματα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ