Τρεις διακινητές μετέφεραν παράνομους μετανάστες

ASTYNOMIA 8 7

ASTYNOMIA 8 7

Συνελήφθησαν στο Καλπάκι Ιωαννίνων και στους Αγίους Ανάργυρους Άρτας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις διακινητές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας, για μεταφορά δύο παράνομων μεταναστών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων,δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 45 και 55 ετών, διότι κατελήφθησαν ως οδηγός και συνοδηγός, να μεταφέρουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναν 36χρονο ομοεθνή τους, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση , συνελήφθη στους Άγιους Ανάργυρους Άρτας, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΑσφάλειας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε μετέφερε με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, έναν 45χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τις λαθρομεταφορές κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ