Τρία βραβεία στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας

PANEPIOANNINONΣε ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η τελική φάση του Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας 2013 που υλοποιήθηκε από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με συντονιστή τον επιστημονικά υπεύθυνο της Μονάδας Επικ. Καθ. Γ. Γκωλέτση.

Στόχος του διαγωνισμού ήταν να εμφυτεύσει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας στους φοιτητές/-τριες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του τέως Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος (Αγρίνιο). Συνολικά στο διαγωνισμό συμμετείχαν 156 συμμετέχοντες που σχημάτισαν 53 ομάδες οι οποίες και συνέταξαν επιχειρηματικά σχέδια για την επιχειρηματική τους ιδέα.

 

Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους του οικονομικού / επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Μέλη της Επιτροπής ήταν ο A. Γιάννου, Δ/ντής Κεντρικού Καταστήματος της Εurobank, o κ. Κ. Πιστιόλας, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Αgrino και ο κ. Δ. Φίλης, Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Μετά την αξιολόγηση δόθηκαν τα ακόλουθα βραβεία:
• Το 1ο Βραβείο απενεμήθη στη φοιτήτρια Γεωργία Αντωνοπούλου από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων .
• Το 2ο Βραβείο απενεμήθη στους φοιτητές Γεωργία Μαλαπέτσα και Αλέξανδρο Ρασιδάκη από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων.
• Το 3ο Βραβείο απενεμήθη στους φοιτητές Ανθίμη Παλάρα και Ηλία – Ραφαήλ Δερβέναγα από το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών.

Στα μέλη των ομάδων που διακρίθηκαν δόθηκε ως έπαθλο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, χορηγία της Agrino.
Το έργο «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ