Τρέχοντας στα μονοπάτια του Ζαγορίου και της Τύμφης

zagori munt

zagori munt

Η κορυφαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος Τhe North Face Zagori Mountain Running συνεχίζει με αισιοδοξία, αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο, καθώς προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς να υποδεχτεί, για 5η συνεχή χρονιά, αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Η βραβευμένη γιορτή του ορεινού τρεξίματος πλησιάζει, καθώς στις 24-26 Ιουλίου 2015 τα μονοπάτια της Τύμφης και του Ζαγορίου θα γεμίσουν από επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, από λάτρεις του βουνού, από παιδιά και γονείς καθώς και φιλάθλους του σπουδαίου αυτού ορεινού αθλήματος.

Η πρώτη γνωριμία με την φετινή διοργάνωση θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιουλίου, στο επίσημο κατάστημα του Μέγα Χορηγού της διοργάνωσης, Fifth Element, στα Ιωάννινα, όπου συνεχίζονται ακόμα και σήμερα οι εγγραφές του αγώνα. Η διοργάνωση έχει ετοιμάσει ένα happening για την συγκεκριμένη ημέρα, από τις 18:00 έως τις 22:00, με μουσική και djs, για όσους παρευρεθούν για να παραλάβουν παράλληλα και τους αριθμούς τους.

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου, η παραλαβή των αριθμών και των αγωνιστικών πακέτων θα πραγματοποιείται στην μαθητική εστία Τσεπελόβου για όλες τις διαδρομές (10, 21, 42 και 80km), από τις 10:00 το πρωί έως και τις 22:00 το βράδυ. Στις 19:00 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο, θα γίνει η τεχνική ενημέρωση των αθλητών που συμμετέχουν στον TERA αγώνα (80km) και στον μαραθώνιο (42km), ενώ θα ακολουθήσει pita party με την βοήθεια των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Το Σάββατο 25 Ιουλίου ξεκινάει η αγωνιστική δράση του Τhe North Face Zagori Mountain Running! Οι αθλητές που συμμετέχουν στα 80km θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους στις 05:00 το πρωί, από το Τσεπέλοβο, ενώ λίγη ώρα αργότερα στις 06:30 θα δοθεί η εκκίνηση για τα 42km από τους Κήπους Ζαγορίου. Οι συμμετέχοντες των δύο διαδρομών θα διασχίσουν πανέμορφα τοπία όπως η Δρακόλιμνη, το Καταφύγιο Αστράκας, το Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο, το Φαράγγι του Βίκου, το Τρίτοξο Γεφύρι και το Γεφύρι του Κόκκορη για να τερματίσουν όλοι στο Τσεπέλοβο. Στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο παιδικός αγώνας, ενώ στις 21:00 θα γίνουν οι απονομές των 42 και 80km.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ