Τράπεζα Πειραιώς: Συμβολαιοκή Γεωργία και στην Ήπειρο

LOGO PEIRAIOS

LOGO PEIRAIOSΣε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς αραβοσίτου του νομού Πρέβεζας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Γκούμας Ο.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στην καλλιέργεια του αραβοσίτου, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι και την πώληση του προϊόντος από την επιχείρηση.

 

Η εταιρία «Γκούμας Ο.Ε.», έχει τις εγκαταστάσεις της στο Καναλάκι Δήμου Πάργας και δραστηριοποιείται στη ξήρανση και εμπορία του αραβοσίτου.

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης και ξήρανσης του προϊόντος, είναι άρτια εξοπλισμένες με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην επιχείρηση.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, οι συμφωνίες Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας φθάνουν συνολικά τις 24, πιστοποιώντας έτσι τη σταθερή βούλησης της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ