Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Βαγγέλη Μειμαράκη

meimarakis v

meimarakis v

Από το Μέτσοβο ξεκινά το πρωί του Σαββάτου, την διήμερη επίσκεψή του στην Ήπειρο ο Βαγγέλης Μειμαράκης, ο οποίος αναμένεται με τις ομιλίες που θα κάνει να εξαπολύσει επίθεση στην Κυβέρνηση αλλά να αναφερθεί και στα εσωκομματικά.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει οριστικοποιηθεί. Σύμφωνα με αυτό, ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα βρίσκεται στο Μέτσοβο στις εντεκάμισι το πρωί, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο και τοπικούς φορείς, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Πινακοθήκη Αβέρωφ.

Επόμενος σταθμός θα είναι η Ηγουμενίτσα, όπου στη μία το μεσημέρι θα μιλήσει στο Πάνθεον.

Στις επτά το βράδυ του Σαββάτου, ο Βαγγέλης Μειμαράκης, θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Γιάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο θα είναι οι βασικοί άξονες της ομιλίας του. Ο πρώτος, θα περιλαμβάνει σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, επικεντρωμένη στις διαδικασίες εξπρές με τις οποίες ψηφίζονται τα προαπαιτούμενα και οδηγούν σε μεγάλα λάθη και ο δεύτερος στα εσωκομματικά, όπου ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα ζητήσει δεσμεύσεις για την ενότητα την επόμενη μέρα.

Την Κυριακή, στις 10 το πρωί, ο κ. Μειμαράκης θα βρίσκεται στην πλατεία της Φιλιππιάδας και στις έντεκα στο Βυζαντινό της Άρτας.
Στις δώδεκα και μισή το μεσημέρι θα ολοκληρώσει την επίσκεψη στην Ήπειρο, με συναντήσεις και ομιλία στη Θεοφάνεια της Πρέβεζας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ