Το πήρε βαρέως ο Πρόεδρος της Ομόνοιας..

papas katrougkalos

papas katrougkalos

Με μία αήθη επίθεση επέλεξε να απαντήσει στο Epiruspost, ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Λεωνίδας Παππάς, με αφορμή σχόλιο για την παντελή απουσία της τόσο στην υπόθεση σύλληψης του Σπύρου Ξέρα όσο των γεγονότων της Χειμάρρας και των προκλητικών δηλώσεων του πρωθυπουργού Ράμα και κυβερνητικού βουλευτή, στον οποίο εσχάτως έχει αποδοθεί ο τίτλος του Αγά του Νότου.

Το ύφος του κ. Παππά εκθέτει τον ίδιο, το χειρότερο όμως είναι πως μάλλον δεν έχει αντιληφθεί πως δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του, αλλά μία οργάνωση με ιστορία…

Προφανώς ενοχλήθηκε από το σχόλιο, αλλά οφείλει να γνωρίζει ότι στην Ελλάδα το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, της ελευθεροτυπίας, είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο…

Έκανε και μία απέλπιδα προσπάθεια να δείξει ότι η Ομόνοια έχει παρέμβει στα τεκταινόμενα της Χειμάρρας, παραπέμποντας σε δηλώσεις του βουλευτή του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε αλλά και του τοπικού παραρτήματος της Ομόνοιας.

Σημειώνεται βέβαια, ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις- ανακοινώσεις, δεν φιλοξενούνται καν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας!!!

Μάλλον από αμέλεια και όχι από σκοπιμότητα!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας επίσης, στην οποία μας παρέπεμψε ο κ. Παππάς, δεν εντοπίσαμε καμία δική του δήλωση για τον Αγά του Νότου ή σύγχρονο Αλή Πασά και εννοούμε τον κυβερνητικό βουλευτή που καμαρώνει γιατί δάμασε τη Χειμάρρα..

Μάλλον κι αυτό από αμέλεια είναι κι όχι από σκοπιμότητα!

Το χειρότερο όμως είναι η λογική που αναπτύσσει ο κ. Παππάς, με αφορμή την σύλληψη του Σπύρου Ξέρα…

«Ο κ. Ξέρρας εγκατέλειψε την Ομόνοια για τα προνόμια της εξουσίας ενός Αλβανικού κόμματος και ήταν δικαίωμα του να το κάνει.

Πράγματι η Ομόνοια αποδυναμώθηκε για λόγους που δεν είναι του παρόντος, την αξιοπρέπεια της όμως δεν την έχασε ποτέ.

Θα συνεχίσει να υπάρχει όσο την έχει ανάγκη ο τόπος και όχι για να δίνει συγχωροχάρτια», αναφέρει στην απάντηση…

Όποιος λοιπόν πολιτεύεται με οποιοδήποτε Αλβανικό κόμμα χάνει την ιδιότητα του μέλους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας;

Αυτό απορρέει από την απάντηση του κ. Παππά και μάλλον πρόκειται για περίεργη λογική, ειδικά στις σημερινές συνθήκες..

Τα υπόλοιπα σχόλια που αναφέρει σχετικά με το ποιος τα έφαγε και με ποιους, τα αντιπαρερχόμαστε γιατί δεν τιμούν την ίδια την ιστορία της Οργάνωσης αλλά και λαμπρούς ανθρώπους που την υπηρέτησαν κατά το παρελθόν..

Ας είναι λίγο πιο προσεκτικός λοιπόν κι ας καταλάβει πως στην διαφορετική άποψη οφείλει να απαντήσει πολιτικά και όχι με προσβλητικές επιθέσεις!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ