Το μεσημέρι της Δευτέρας το πόρισμα του Ιατροδικαστή

BOYGIOYKLAKHS MAYROMATI

BOYGIOYKLAKHS MAYROMATIΤο μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να υπάρχει σαφή εικόνα για τις συνθήκες θανάτου του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη από τον Ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη ο οποίος διενεργεί τη νεκροψία.

Ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής θα αναμείνει τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα και να καταλήξει στο τελικό του πόρισμα.

Ο κ. Βουγιουκλάκης, ο κορυφαίος ιατροδικαστής σήμερα που διαθέτει η χώρα, είναι γνωστό ότι κάθε γνωμάτευσή του, θέλει να είναι πλήρως τεκμηριωμένη πριν δοθεί στη δημοσιότητα.

«Υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία περιμένω να επιβεβαιωθούν εργαστηριακά αύριο, κατά το μεσημέρι, οπότε και θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με την αιτία θανάτου του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη», ανέφερε ο κ. Βουγιουκλάκης.

Το ίδιο πράττει και στην περίπτωση αυτή, η οποία έχει πάρει τεράστια δημοσιότητα, προκαλεί δεκάδες ερωτήματα και κυρίως αφορά στο θάνατο ενός νέου παιδιού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν θα υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα τα οποία αναμένεται να συμβάλλουν καθοριστικά στη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ