Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στην Αλεξανδρούπολη

diepistimoniko

diepistimoniko

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου δύο σημαντικά επιστημονικά σεμινάρια με θέμα τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Οι εκπαιδευτικές δράσεις διεξήχθησαν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στην Αλεξανδρούπολη και εντάσσονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ειδικών και των γονέων, σε θέματα Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής, σε όλη την Ελλάδα.

Εισηγήτρια των σεμιναρίων ήταν η εκπαιδευτική ψυχολόγος, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δυσλεξίας και συνεργάτιδα του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου Δρ. Ελένη Λιβανίου. Το πρώτο σεμινάριο είχε θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες και προβλήματα συμπεριφοράς (Δυσλεξία – ΔΕΠΥ – Αυτισμός)» με τη συμμετοχή των ειδικών να ήταν εντυπωσιακή, ενώ το θέμα του δεύτερου σεμιναρίου ήταν «Ξένη Γλώσσα & Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία)», με το ενδιαφέρον, κυρίως, από τους καθηγητές ξένων γλωσσών να ήταν μεγάλο.

Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, με έδρα τα Ιωάννινα. Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου αποτελεί κορυφαίο φορέα εκπαίδευσης για θέματα Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής, με σεμινάρια που χαρακτηρίζονται από την ποιοτική τους οργάνωση και τους υψηλού επίπεδου εισηγητές.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ