Το Ίδρυμα Νιάρχος σώζει το Γηροκομείο Ιωαννίνων!

girokomeio ioanninon

girokomeio ioanninonΣανίδα σωτηρίας για το Γηροκομείο Ιωαννίνων, αποτελεί η δωρεά στην οποία προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Κι αυτό γιατί τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μητρόπολη και τα Αγαθοεργά, απειλούσαν τη λειτουργία του Γηροκομείου, στο οποίο βρίσκονται δεκάδες άνθρωποι της τρίτης ηλικίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο του τελευταίου κύκλου δωρεών, ενέκρινε 111 νέες δωρεές, συνολικού ύψους 33,29 εκατομμυρίων ευρώ για τη στήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ελλάδα.

Οι 111 αυτές νέες δωρεές εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινωφελούς δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και αφορούν τους τέσσερις βασικούς προγραμματικούς τομείς δράσης του Ιδρύματος: τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, την Παιδεία, την Υγεία και τον Αθλητισμό, και την Κοινωνική Πρόνοια.

Η δωρεά προς το Γηροκομείο Ζωσιμάδων, περιλαμβάνει την κάλυψη των γενικών λειτουργικών εξόδων για διάστημα δύο ετών.

Το Ίδρυμα Νιάρχος, προχωρά και σε δωρεά προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων η οποία αφορά στην αγορά ενός μαγνητικού τομογράφου για το ακτινολογικό τμήμα.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ