Τουριστικοί πράκτορες της Ιταλίας έρχονται στα Γιάννινα

IOANNINA PANORAM

IOANNINA PANORAMΜε δυναμικές παρεμβάσεις συνεχίζει τη δράση της η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων. Πρωταρχικός σκοπός της Ένωσης είναι αφενός να προβληθεί η πόλη, και αφετέρου να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των επισκεπτών.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής, τα μέλη της Ένωσης, θα συναντηθούν την Τρίτη ( 11Νοεμβρίου ) με Ιταλούς Tour Operators καθώς και με τουριστικούς πράκτορες της γείτονας χώρας.

« Προτεραιότητά μας είναι να προβάλλουμε την περιοχή και να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες από την Ιταλία. Το ταξίδι αυτό των Ιταλών πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία του ΕΟΤ Ιταλίας. Σκοπός των γειτόνων είναι να επεκτείνουν την δράση τους και σε άλλες περιοχές εκτός των Νησιών της Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας, να επικοινωνήσουν με τους Ιταλούς συναδέλφους και να δούμε από κοντά πως μπορούμε να συνεργαστούμε», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ μια ακόμη δράση αναμένεται να αφήσει πολλά οφέλη για την περιοχή μας.
Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων επισκέφτηκε την περιοχή μας, η γνωστή τουριστική εκπομπή «Check in- Greece». Η εκπομπή αυτή προβάλλεται από την Εγνατία T.V.και την παρουσιάζει ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Αργύρης Δουμπατζής .

Το τηλεοπτικό συνεργείο ξεναγήθηκε από μέλη μας, στα πιο γνωστά τουριστικά σημεία της περιοχής μας.

Η εκπομπή έχει προγραμματισθεί να προβληθεί, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Η κίνηση αυτή έχει μεγάλη σημασία, καθώς μεγάλος αριθμός επισκεπτών που επιλέγουν την περιοχή μας, προέρχονται κυρίως από την Μακεδονία και την Βόρεια Ελλάδα .Με το αφιέρωμα της εκπομπής, ακόμη περισσότεροι θα γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας και θα θελήσουν να έρθουν να τις δουν από κοντά.

Η Ένωση θα συνεχίσει με δυναμικό τρόπο να προωθεί τα τουριστικά θέματα και να τα αναδεικνύει, προκειμένου να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, τόσο ο εγχώριος όσο και ο εισαγόμενος τουρισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ