Τον λήστεψαν στην Ελεούσα μέρα μεσημέρι…

asti ekav kentro

asti ekav kentro

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 55χρονης ημεδαπής Ρομά, για ληστεία. Για το ίδιο αδίκημα, κατηγορείται επίσης ένας άνδρας συνεργός της, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης,εξακριβώθηκε ότι στις 20 Οκτωβρίου, το μεσημέρι στην Ελεούσα Ιωαννίνων, η 55χρονη προσέγγισε 66χρονο ημεδαπό και του αφαίρεσε από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσότων -720- ευρώ.

Όταν ο παθών το αντιλήφθηκε και προσπάθησε να ανακτήσει τα χρήματα, δέχθηκε επίθεση από τον συνεργό της 55χρονης, ο οποίος με τη χρήση σωματικής βίας, του απέσπασε τελικά το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται απότην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για την ταυτοποίηση τουσυνεργού της 55χρονης, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόνσυμμετοχής τους σε διάπραξη άλλων αδικημάτων.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ