Τον Γιώργο Ζάψα καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

ANTI ZAPSASΤη στάση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Ζάψα, τον οποίο στηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΗΡ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας. Καυτηριάζει μάλιστα ως ανεύθυνη τη στάση του επικεφαλής και την πολιτική του συμπεριφορά, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί.

Αφορμή για την ανακοίνωση αυτή αποτελεί η επιλογή του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει Νομαρχιακή Επιτροπή, είχε συμφωνηθεί οι τέσσερις αντιπεριφερειάρχες να προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, πράγμα που δεν συνέβη στη Θεσπρωτία.

 

«Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γ. Ζάψας αγνόησε τις προτάσεις μας για ένα ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας πλήρως ανανεωμένο, ενωτικό και αντιπροσωπευτικό των θέσεων της Δημοκρατικής Παράταξης για την Αυτοδιοίκηση , της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου.

Προχώρησε σε μονομερή – και χωρίς προηγούμενη συνεννόηση – ανακοίνωση, ως υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Θεσπρωτίας, κομματικού στελέχους της ΔΗΜ.ΑΡ. , αγνοώντας την πρόταση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, όπως είχε συμφωνηθεί», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή κάνει γνωστή την πλήρη αποστασιοποίηση της οργάνωσης από τη στήριξη και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, ζητά την έκτακτη σύγκλιση της Περιφερειακής Επιτροπής για τη διαμόρφωση κοινής στάσης όλων των νομαρχιακών στην Ήπειρο και καλεί τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τους βουλευτές να πάρουν άμεσα θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ