Τι συμβαίνει με το κάμπινγκ της Πάργας;

PARGA 7Κάτι πραγματικά πολύ περίεργο συμβαίνει με το κάμπινγκ «Πάργα» το οποίο ανήκει στο Κληροδότημα Στύλου και το διαχειρίζεται ο Δήμος Πάργας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η μίσθωση έχει λήξει από το 2011. Από τότε δεν έγινε κανένας διαγωνισμός για την εκ νέου εκμετάλλευση του κάμπινγκ, όμως όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες τόσο το 2012 όσο και το 2013 εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα σημειώνουν ότι το κάμπινγκ λειτουργεί με τη σιωπηλή συμφωνία και ανοχή της Δημοτικής Αρχής. Είναι άγνωστο για ποιο λόγο συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά είναι βέβαιο ότι με τον τρόπο αυτό αποστερούνται έσοδα τόσο από το Δήμο όσο και από το Κληροδότημα όπως αποστερείται από επιχειρηματίες της περιοχής να διεκδικήσουν την εκμετάλλευση του κάμπινγκ μέσα από έναν διαφανή κι ανοιχτό διαγωνισμό.

 

Φήμες αναφέρουν η σιωπηρή παράταση δόθηκε για πολύ συγκεκριμένους λόγους και κυρίως για να εξυπηρετηθούν πρόσωπα που έχουν στενές σχέσεις με στελέχη της παρούσας δημοτικής αρχής. Απομένει στο Δήμαρχο Πάργας να το διαψεύσει ή να το επιβεβαιώσει και βέβαια να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ