Τι θα θυσιάσουμε… Τον λαϊκισμό ή τον αθλητισμό;

atlitiko anatolis

atlitiko anatolis

Το κατ’ όνομα και μόνο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων αποτελεί τον μοναδικό χώρο στέγασης του ερασιτεχνικού αθλητισμού… Είναι ένα αθλητικό κέντρο που καλύπτει ανάγκες καθημερινές σωματείων, παιδιών, πολιτών.

Το τελευταίο διάστημα, έχει ανοίξει παρασκηνιακά μεν, για τα καλά δε, η συζήτηση προκειμένου να παραχωρηθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα για να δημιουργήσει εκεί ένα σύγχρονο γήπεδο.

Ουδείς βέβαια αμφισβητεί την ανάγκη της τοπικής ομάδας να βρει στέγη… Και στο αίτημα αυτό έχει συμπαραστάτες όλους.

Όμως αν θα πρέπει το Πανηπειρωτικό, από ένα κέντρο –και μοναδικό- μαζικού αθλητισμού, να μετατραπεί σε γήπεδο μιας ΠΑΕ, είναι ένα μεγάλο θέμα και σίγουρα απαιτεί σοβαρή συζήτηση…

Είναι πολύ εύκολο ο ΠΑΣ, στην προσπάθεια αυτή να βρει την στήριξη τοπικών, αυτοδιοικητικών και πολιτικών αρχών…. Άλλωστε θέλει τόλμη και θάρρος να βρεθεί κάποιος απέναντι από χιλιάδες φιλάθλους, οργανωμένους και μη..

Όμως οι λαϊκισμοί δεν χωρούν σε μια τέτοια υπόθεση… Άλλωστε αθλητισμός στα Γιάννινα δεν είναι μόνο ο ΠΑΣ και το ποδόσφαιρο. Είναι η κωπηλασία, είναι ο στίβος, είναι το βόλει, το μπάσκετ, το χάντμπολ, το τένις, το τζούντο… Και μαζί είναι οι άθλιοι χώροι, όπου καθημερινά στοιβάζονται τα παιδιά, τα παιδιά μας..

Ας αποφασίσουμε λοιπόν τι θα θυσιάσουμε… Ή τον λαϊκισμό ή τον αθλητισμό…
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ