Τιμολόγια διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο που είχε καεί!!!

D ZHROY

D ZHROYΑποκαλυπτικά των όσων συνέβαιναν επί σειρά ετών, στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ζηρού, ήταν τα στοιχεία που παρουσίασε η νέα πρόεδρος Γεωργία Ξώνα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία φωτιά, η επιχείρηση έχει τεράστια χρέη, δεν υπάρχουν βιβλία πρακτικών, υπάρχουν τιμολόγια που έχουν κοπεί για πληρωμή εργαζομένων χωρίς οι ίδιοι να έχουν εισπράξει ποτέ τα χρήματα αυτά….

Το συνολικό έλλειμμα της επιχείρησης υπολογίζεται στις 385 χιλιάδες ευρώ!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία, που κατέθεσε η κ. Ξώνα είναι ότι έχουν κοπεί τιμολόγια για διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο που είχε καεί, και ότι υπάρχουν τιμολόγια τα οποία εμφανίζουν ποσά, που μπορεί να είναι μικρά αλλά δεν είναι για χρήση αναγκών της συγκεκριμένης κοινωφελούς επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο δημοτικός σύμβουλος Περικλής Αθανασόπουλος, έκανε λόγο για λάσπη και ανέφερε πως υπάρχει λογιστική εξήγηση για τα οικονομικά, ενώ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Γιολδάσης είπε μεταξύ άλλων ότι υπήρχε ένα κενό, από την προηγούμενη δημοτική αρχή αφού ψάχνανε να βρούμε τα στοιχεία του πρώην Δήμου Θεσπρωτικού και τόνισε ότι γίνεται και μία προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σημειώνοντας ότι το θέμα είναι πως θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα.

Ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Μενέλαος Γείτονας ανέφερε ότι για να βγάλουνε άκρη θα πρέπει να υπάρξει μια ολοκληρωμένη αποτίμηση της Επιχείρησης, ενώ οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ξεκαθάρισαν πως θέλουν τα δεδουλευμένα τους και ότι είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ