Τιμήθηκε η μνήμη των Εθνικών Ευεργετών

ETEY

ETEYΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την μνήμη των εθνικών ευεργετών τίμησαν σήμερα και στα Γιάννινα φορείς και τοπικές αρχές. Οι εθνικοί ευεργέτες είναι ταυτισμένοι με την Ήπειρο… Άλλωστε οι περισσότεροι κατάγονταν από την περιοχή, ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά του κόσμου και πρόσφεραν στο έθνος και την πατρίδα.

Το πρωί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείων των Μπιζανομάχων.

ETEY1

Στεφάνια κατέθεσαν η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βίκυ Ευταξά, η βουλευτής κι εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Βίνης εκ μέρους του δήμου Ιωαννιτών, εκπρόσωποι της αστυνομίας, του στρατού και της Πυροσβεστικής, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γιώργος Καψάλης, μαθητές από τα Αρσάκεια Σχολεία κι άλλοι.

ETEY3Οι εθνικοί ευεργέτες σφράγισαν μία ολόκληρη εποχή, σημείωσε στις δηλώσεις της η βουλευτής Άννα Ασημακοπούλου και τόνισε ότι σήμερα η χώρα έχει ανάγκη ένα νέο κύμα ευεργεσίας και κοινωνικής αλληλεγγύης προκειμένου να ολοκληρώσει τα βήματα εξόδου από την κρίση.

ETEY4

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ