Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Φωτόραση

fotoras1

fotoras1

Σε μια ζεστή εκδήλωση, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, η Φωτογραφική Λέσχη Ιωαννίνων «Φωτόραση».

“Η Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας «Φωτόραση» αποτελεί την πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τη φωτογραφία και ασχολούνται με τα φωτογραφικά δρώμενα της πόλης των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής.

Σκοπός της είναι η διάδοση της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και της τεχνικής της, η ανάδειξη των εκφραστικών μέσων και της μαγείας της φωτογραφίας και της φωτογράφησης, η πραγματοποίηση διαλέξεων, σεμιναρίων, προβολών, εξορμήσεων και εκθέσεων, η προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης των Ιωαννίνων, η επικοινωνία και συνεργασία με άλλες φωτογραφικές λέσχες και αντίστοιχες ομάδες.

Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία στα μέλη της Λέσχης να παρουσιάσουν το έργο τους, να σχολιάσουν και να σχολιαστούν, να εκφράσουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τον κόσμο γύρω τους, μέσω μιας αμφίδρομης ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών.

Τα μέλη της, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρουσιάζουν τις φωτογραφικές τους αναζητήσεις σε εκθέσεις που πραγματοποιούνται στα Γιάννινα και οι οποίες πάντα κερδίζουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

fotoras2

fotoras3

fotoras4
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ