Τζιτζικώστας: Η πρόταση για την επόμενη μέρα

tzitzi gia1

tzitzi gia1Σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην υποψηφιότητά του, αναλύοντας το δίλημμα της επόμενης μέρας για τη ΝΔ, το σχέδιό του για τις αλλαγές που απαιτούνται στο κόμμα και το όραμά του για την επόμενη μέρα της παράταξης, αναφέρθηκε από τα Γιάννινα, όπου μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στην ομιλία, που έγινε στο συνεδριακό κέντρο του Du Lac, ήταν παρόντα πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, όμως δεν παρέστη κανένας από τους βουλευτές της Ηπείρου.

tzitzi gia4«Εσείς αποφασίζετε αν θα συντηρήσουμε το παλιό που τελειώνει ή θα γίνουμε εμείς το νέο που θα εμπνεύσει τη χώρα», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας, επισημαίνοντας πως το μόνο που δε θέλει αλλαγή στην παράταξη είναι το «σύστημα Τσίπρα που θέλει χρόνο για να μην έχει αντίπαλο».

Ο κ. Τζιτζικώστας άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα και τόνισε πως το σημερινό σύστημα δεν θέλει τη Νέα Δημοκρατία με νέο πρόσωπο γιατί πιστεύει ότι έτσι θα κερδίσει χρόνο.

tzitzi gia2Επανέλαβε πολλές φορές ότι το κρίσιμο και σημαντικό είναι να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τη μάχη στην κοινωνία. Και για να το πετύχει αυτό πρέπει να πάψει να συρρικνώνεται, να μην εγκλωβιστεί σε μία μεταβατικότητα και ή σε μία αδιέξοδη διαχείριση.

Ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφιος υπογραμμίζονται πως «οι πολιτικοί πρέπει να βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα, να μην κρύβονται, Γι’ αυτό είμαι σήμερα εδώ και δεν περιμένω, γιατί δεν περιμένει η χώρα μου, γιατί δεν μπορεί να περιμένει η παράταξή μου.

Μάλιστα από τα Γιάννινα υποστήριξε πως καμία άλλη υποψηφιότητα δεν ενόχλησε το σύστημα ότι η δική του, για να υπογραμμίσει ότι ο πόλεμος δεν το τρομάζει.

Καταλήγοντας τόνισε με έμφαση πως η ενότητα της παράταξης δεν κινδυνεύει από κανέναν.

tzitzi gia3«Αναμφίβολα η ενότητα είναι το άλφα και το ωμέγα για την παράταξή μας. Όμως πραγματικό θέμα δεν υπάρχει. Η ενότητα δεν κινδυνεύει από την κίνηση, από την ακινησία κινδυνεύει. Από μια κατάσταση μεταβατική κινδυνεύει που δεν θα δίνει προοπτική στην παράταξή μας να φύγει μπροστά. Η ενότητα της παράταξης δεν κινδυνεύει από κανέναν εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την αρχηγία, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στις 22 Νοεμβρίου. Τι θα ήθελαν τα συμφέροντα, να γίνουν εκλογές χωρίς υποψηφίους; Ή μήπως τελικά φοβούνται τις ίδιες τις εκλογές, την απόφασή σας, την απόφαση των μελών και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας», κατέληξε;

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ