Τα τελευταία στοιχεία που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τον Βαγγέλη

EREYNA BAGGELHS

EREYNA BAGGELHSΕυρεία σύσκεψη με την ειδική ομάδα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στα Γιάννινα, πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, προκειμένου να εξεταστούν ένα προς ένα όλα τα στοιχεία που υπάρχουν κι αφορούν στην εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η αστυνομία διαθέτει εικόνα από κάμερα που δείχνει το νεαρό να βρίσκεται έξω από τη Σχολή, στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής, τη μέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε.

Μάλιστα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων κλήθηκαν οι συγγενείς του 20χρονου κι αναγνώρισαν τον Βαγγέλη.

Η εκτίμηση είναι ότι εκείνη την ώρα αγόρασε εισιτήριο από το περίπτερο, άλλωστε υπάρχει η σχετική μαρτυρία, επέστρεψε στο χώρο της σχολής και λίγο πριν τις τρεις επιβιβάστηκε στο αστικό, όπως έχει καταθέσει ο οδηγός του λεωφορείου εδώ και μέρες.

Στη συνέχεια έρχεται μία μαρτυρία από ιδιοκτήτη φούρνου στο κέντρο της πόλης ότι ο Βαγγέλης πήγε στο κατάστημα και αγόρασε μία λουκανικόπιτα.

Έκτοτε δεν υπάρχει άλλη μαρτυρία για τις κινήσεις του νεαρού παρά μόνο σκόρπιες πληροφορίες οι οποίες διερευνήθηκαν χωρίς να επιβεβαιωθούν.

Η αστυνομία αξιολογεί όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που διαθέτει, επιχειρώντας να φωτίσει το θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού φοιτητή το οποίο απασχολεί ολόκληρη τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ