Τα στρώματα από τα Γιάννενα που κατακτούν τον κόσμο

dimstel papas

dimstel papas

Τόλμησαν μέσα στην κρίση, το 2011, να επενδύσουν 10 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας την πλέον σύγχρονη καθετοποιημένη βιομηχανία στρωμάτων, την DIMSTEL, και πέτυχαν.

Σήμερα, 5 χρόνια μετά, η οικογενειακή επιχείρηση του Δημήτρη Παππά βλέπει το εγχείρημά της να στέφεται με επιτυχία, καθώς το 30% της παραγωγής τους απορροφάται από ξενοδοχειακές μονάδες, βγαίνουν στη λιανική με δικά τους καταστήματα, αλλά και σημεία πώλησης, ενώ δραστηριοποιούνται και στην αγορά των αθλητικών στρωμάτων.

Η DIMSTEL ΑΒΕΕ είναι μία ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με έδρα τα Ιωάννινα. Μία οικογένεια Ηπειρωτών, ο Δημήτρης Παππάς με τη σύζυγό του Στέλλα και τα δύο τους παιδιά, τον Γιώργο και τη Γλυκερία, πήραν το ρίσκο και επένδυσαν, ποντάροντας στην καινοτομία, αλλά και την ποιότητα του προϊόντος.

Πλέον η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε Κύπρο και χώρες των Βαλκανίων, ενώ στο άμεσο μέλλον στοχεύει στη διεύρυνση των πωλήσεών της σε ΗΑΕ και Ιταλία.

Το εργοστάσιο της εταιρείας, επιφάνειας 7.000 τ.μ., σε ιδιόκτητη έκταση 17 στρεμμάτων, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα στάδια παραγωγής «και αυτό ακριβώς καθιστά την DIMSTEL ως τη μεγαλύτερη βιομηχανία στρωμάτων της εγχώριας αγοράς, σε όγκο καθετοποιημένης παραγωγής», αναφέρει ο κ. Παππάς και σημειώνει: «Το γεγονός αυτό μας επιτρέπει να έχουμε ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική. Η παραγωγική δυνατότητα του εργοστασίου της DIMSTEL φτάνει τα 1.500 στρώματα ημερησίως, και απασχολεί περί τα 40 άτομα προσωπικό».

Στο ερώτημα τι κάνει την DIMSTEL ανταγωνιστική, ο κ. Παππάς λέει χαρακτηριστικά: «Το τρίπτυχο στο οποίο είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι, δηλαδή ποιότητα, αξιοπιστία και ασυναγώνιστες τιμές».

Να σημειωθεί ότι η DIMSTEL είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει ελατήρια Bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης. Μάλιστα, όπως σημειώνει ο κ. Παππάς, «το σύνολο των ελατηρίων των προϊόντων της κατασκευάζονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να παράξει στις εγκαταστάσεις της περισσότερα από 268 διαφορετικά ελατήρια. Μάλιστα η τεχνογνωσία ως προς τον σχεδιασμό και την κατασκευή των ελατηρίων, υπογράφεται από την εταιρεία με το σήμα “DIMSTEL Technology”».

Ακόμα αναφέρεται στη νέα καινοτομία της DIMSTEL που είναι τα αθλητικά στρώματα Εnergy και Power. Είναι μια σειρά που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά στρωμάτων και χαρακτηρίζεται από αθλητική εμφάνιση και από συμπεριφορά ειδικά σχεδιασμένη για το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η διασφάλιση των υψηλότερων επιπέδων υγιεινής, ποιότητας, άνεσης και αναπαυτικότητας, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν μία μοναδική εμπειρία ύπνου, λέει ο κ. Παππάς.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ