Τα προϊόντα της Ηπείρου πηγαίνουν Μόναχο!

TYRIA 14

TYRIA 14Συνάντηση με παραγωγούς από τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου, είχε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο περίπτερο της Περιφέρειας στη Διεθνή Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων του Μονάχου Γερμανίας που θα πραγματοποιηθεί από 26 μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι η Περιφέρεια, ήταν και θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειες των παραγωγών να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω της συμμετοχής της σε διεθνείς εκθέσεις. Ανέπτυξε επίσης τις θέσεις του για καλύτερο συντονισμό και στοχευμένες κινήσεις των δράσεων προκειμένου να ενισχυθεί ο εξαγωγικός προσανατολισμός τους.

 

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί, που αντιπροσώπευαν ευρύ φάσμα αγροτικών δραστηριοτήτων της Ηπείρου, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για τη στήριξη τους η Περιφέρεια, ζητώντας τη συμβολή της στην εξεύρεση χώρων προκειμένου να εκθέτουν τα προϊόντα τους, θέμα για το οποίο ο Περιφερειάρχης δεσμεύθηκε να το προωθήσει στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ