Τα προϊόντα της Ηπείρου γοήτευσαν τους Σαουδάραβες

aravia1

aravia1Η Ήπειρος ταξίδεψε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Σαουδικής Αραβίας και οι Σαουδάραβες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα μοναδικό ταξίδι στην Ήπειρο της γεύσης…

aravia2Κι αυτό γιατί αυτή τη φορά, στο περίπτερο της Περιφέρειας, φιλοξενήθηκαν επιχειρήσεις της περιοχής οι οποίες παρουσίασαν τα προιόντα τους και έδωσαν την ευκαιρία να τα γευτούν και να τα απολαύσουν χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Τυροκομικά, ελιές, ακτινίδια, φρούτα και λαχανικά, ζυμαρικά, ψάρια, αρωματικά φυτά και βότανα, νερά κι αναψυκτικά, φτιαγμένα από επιχειρήσεις της Ηπείρου, προιόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση τους.

Για ένα τριήμερο, η Ήπειρος έδωσε το παρόν στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, στην έκθεση “Foodex Saudi” ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας και με τη συνεργασία των τεσσάρων επιμελητηρίων.

Ήταν η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια από την Ήπειρο για την “είσοδο” επιχειρήσεων στην Αραβική αγορά και για το λόγο αυτό επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.

aravia5Στο περίπτερο της Περιφέρειας, φιλοξενήθηκαν επιχειρήσεις όπως οι: ΒΙΟΚΗΠ Α.Ε. (Βιολογικά φρούτα και λαχανικά), Μονολίθι (ζυμαρικά), Αγροτικός Συνεταιρισμών Ακτινιδίων Άρτας, Ελιές “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” Άρτας, ΚΑΡΑΛΗΣ Α.Ε. Τυροκομικά, Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, Συσκευαστήριο Αγροτικών Προϊόντων “Γκίκας” Θεσπρωτίας, Αρωματικά φυτά και βότανα “Κομίνης” Θεσπρωτίας, Ελαιόλαδο Unique Άρτας, ΜΠΑΦΑΣ Α.Ε.Τ Τυροκομικά, ΒΙΚΟΣ Α.Ε., KROP φρούτα, “Σιαπλαούρας” αρνιά.

aravia3aravia4

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ