Τα προβλήματα των Αστυνομικών στη Γενική Συνέλευση

POLIS14

POLIS14Η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία χαρακτηρίστηκαν παράνομες οι περικοπές των ένστολων σε εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων, αναδείχθηκε σε κυρίαρχο θέμα της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

Στη συνέλευση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Χρήστος Φωτόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη εφαρμογής της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου ενώ τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια τα μέτρα έχουν πλήξει καίρια τους έλληνες αστυνομικούς.

 

Για απόφαση σταθμό μίλησε και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Τρομπούκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα πρέπει να μείνει στα λόγια, ενώ συμπλήρωσε ότι τα αυξημένα προβλήματα της ελληνικής αστυνομίας αντιμετωπίζονται μόνο με ομοψυχία.

Ο κ. Φωτόπουλος, στη διάρκεια δηλώσεων που έκανε, αναφέρθηκε και στην ανάγκη να σταματήσει η μετακίνηση αστυνομικών από την Ήπειρο στη Θράκη. Με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθούν τα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου η εγκληματικότητα είναι αυξημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ