Τα Ιωάννινα στην παγκόσμια δράση «Περπατάμε για το κλίμα»

klima

klima

Τα Ιωάννινα, μεταξύ εκατοντάδων χιλιάδων πόλεων παγκοσμίως, κινητοποιούνται για την αποτροπή της κλιματικής καταστροφής.

Την Κυριακή 29-11-2015 στις 12 το μεσημέρι, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης μας θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία Δημοκρατίας ώστε να δράσουμε όλοι μαζί ενάντια στην κλιματική καταστροφή.

Μέλη του Avaaz.org μαζί με εκατοντάδες τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς περιβαλλοντολογικούς οργανισμούς, θα δράσουμε μαζικά σε παγκόσμια κλίμακα την παραμονή της μείζονος σημασίας Διεθνούς Διάσκεψης των Ηγετών στο Παρίσι, για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Πρόκειται να διοργανωθούν αντίστοιχες δράσεις σε περισσότερες από 150 χώρες, με στόχο να δωθεί ένα ηχηρό μήνυμα στους Παγκόσμιους Ηγέτες ώστε να ληφθούν επείγοντα και φιλόδοξα μέτρα κατά την Σύνοδό τους στο Παρίσι.

«Οι κάτοικοι των Ιωαννίνων θα πάρουμε θέση στην κινητοποίηση, δείχνοντας το τεράστιο ενδιαφέρον των πολιτών της Ελλάδας για την πορεία των συζητήσεων της Διάσκεψης των Ηγετών, με την προσδοκία να οριστικοποιηθεί μια συμφωνία η οποία θα αποτρέπει την κλιματική καταστροφή και θα στρέψει τον κόσμο σε μια νέα πράσινη μορφή οικονομίας, μέσω της εφαρμογής 100% ανανεώσιμων μορφών ενέργειας».

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ: Παγκόσμια κινητοποίηση για το κλίμα
ΠΟΤΕ: Κυριακή 29-11-2015 στις 12:00
ΠΟΥ: Πλατεία Δημοκρατίας, ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΠΟΙΟΙ: Avaaz.org, Greenpeace, WWF

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ