Τα δύο φάουλ του Μανώλη Καπελλίδη…

KAPELLIDHS

KAPELLIDHSΗ σιωπή δεν είναι πάτα χρυσός, ανέφερε στην πρώτη του απάντηση ο δικηγόρος Μανώλης Καπελλίδης, το όνομα του οποίου πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τη γνωμοδότηση σχετικά με τα ΑΜΕΑ που απασχολούνταν στη ΔΕΥΑΙ.

Ο ίδιος λοιπόν δεν επέλεξε τη σιωπή παρά την κάλυψη που του παρείχε ο δήμαρχος.

Έτσι τοποθετήθηκε με δύο ανακοινώσεις του.

Κι έκανε δύο φάουλ.

 

Στην πρώτη ανακοίνωση λοιπόν αναφέρει ότι η υπόθεση ανατέθηκε στο γραφείο του με άκρα εμπιστευτικότητα και παραδόθηκε μαζί με το σχετικό τιμολόγιο της συμφωνηθείσας και προφανώς ήδη εγκριθείσας αμοιβής.

Άρα η τιμή είχε προσυμφωνηθεί και δεν την προσδιόρισε ο ίδιος. Το πρώτο φάουλ είναι αυτό, ειδικά από τη στιγμή που είχε προηγηθεί η δήλωση του δημάρχου ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για το κόστος.

Το δεύτερο φάουλ ήρθε με την δεύτερη ανακοίνωση.

«Επιλήψιμο θα ήταν εάν η «περιβόητη» γνωμοδότηση παρείχετο δωρεάν ή έναντι πινακίου φακής και όχι όταν το όλο ζήτημα αντιμετωπίστηκε με άκρα επαγγελματικότητα , όπως έπρεπε να αντιμετωπιστεί ένα τόσο σοβαρό ζήτημα , τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για την επιχείρηση», λέει ο κ. Καπελλίδης.

Είναι απορίας άξιον λοιπόν τι έχουν να απαντήσουν τόσο ο συνάδελφός του που έκανε αντίστοιχη γνωμοδότηση για το Πνευματικό Κέντρο και την πληρώθηκε με πολύ λιγότερα χρήματα αλλά και δεκάδες άλλοι δικηγόροι των Ιωαννίνων που χειρίστηκαν δεκάδες υποθέσεις του Δήμου μόνο με το παράβολο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ