Τατιάνα μαινόμενη εναντίον συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ

TAT KALOGIANNH

TAT KALOGIANNHΣε υψηλούς τόνους και με γλώσσα που δεν συνήθιζε μέχρι σήμερα απαντά η Αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη σε επερώτηση περιφερειακών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, που αφορούσε στη γνωμοδότηση επί της μελέτης εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιοαερίου, στην περιοχή του αεροδρομίου του Δήμου Ιωαννίνων.

Η κ. Καλογιάννη επιρρίπτει ευθύνες στο Δήμο Ζίτσας, η στάση του οποίου, οδήγησε τους προηγούμενους μήνες σε απένταξη ενός υποέργου που σχετίζονται με αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις.

«Έτσι, την επόμενη φορά που θα πλημμυρίσει η περιοχή, θα γνωρίζουμε πλέον, όχι μόνο τους, πολιτικά και ηθικά, αλλά και τους ποινικά, υπεύθυνους», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Καλογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν η προβλεπόμενη από τη νομοθεσία.

Εκτός από το τεχνοκρατικό κομμάτι, η κ. Καλογιάννη εξαπολύει πολιτική επίθεση εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Στην περιοχή μας όπως και σε όλη την Ελλάδα, καταγράφεται ένας έντονος διαγκωνισμός των διαφόρων τωρινών στελεχών των αυτοδιοικητικών παρατάξεων που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, για δημιουργία θορύβου προς πίστωση της κομματικής τους καρτέλας έναντι των μελλοντικών βουλευτικών εκλογών.

Δεν έχουμε λόγο να τους ακολουθήσουμε σε ανούσιους διαξιφισμούς, επιδοτώντας με τον τρόπο αυτό την αγωνιώδη προσπάθειά τους.

Άλλωστε, είναι σαφές ότι στόχος δεν είναι, έτσι ή αλλιώς, η άσκηση καλόπιστης κριτικής στο έργο της Περιφερειακής Αρχής, αλλά ο προσπορισμός πρόσκαιρων κομματικών ευσήμων υπό το πρίσμα της εσωτερικής διαπάλης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς βιώνουμε και θα βιώσουμε τις, εκ του ασφαλούς σπασμωδικές – ελατηριωτές – ατεκμηρίωτες συμπεριφορές, διαβήματα, επερωτήσεις, κλπ.

Ο τόπος έχει ανάγκη αναθεωρητικών και μεταρρυθμιστικών προτάσεων.

Όμως, αυτές δεν μπορεί να προέρχονται από τα, εκ μεταγραφής, στελέχη ξεπερασμένων -υπό παρακμή- καθεστωτικών υπολειμμάτων που αλλοτριώνουν κάθε ανόθευτη κίνηση του μη συμπλεγματικού βραχίωνα της ελληνικής αριστεράς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ