Σ. Ιωάννου: Στηρίζουμε το ΤΕΙ

prebezaΣτην τελετή Ορκωμοσίας του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Ηπείρου στην Πρέβεζα παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου.

Συνομίλησε με τους αποφοιτήσαντες και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ενώ συζήτησε με τους καθηγητές του ιδρύματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και λόγω της συγχώνευσης των τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Ο κ. Στράτος Ιωάννου δήλωσε σχετικά: «Η λειτουργία του ΤΕΙ στην Πρέβεζα είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την περιοχή μας. Η παραμονή των σπουδαστών και του καθηγητικού προσωπικού δεν παρέχει μόνο εισοδήματα σε πολλούς συμπολίτες μας, αλλά επίσης η ίδια παρουσία τόσων νέων ανθρώπων στην περιοχή μας προσφέρει έναν αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας. Τα παιδιά που φοιτούν στην Πρέβεζα θα είναι οι αυριανοί «πρέσβεις» της περιοχής μας και πάντοτε θα έχουν κάτι να πουν για τον τόπο που σπούδασαν.» «Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας έχει υποστηρίξει με όλα της τα μέσα το αίτημα της παραμονής του ΤΕΙ στην Πρέβεζα και επιδιώκει την ενίσχυση της παρουσίας του στην περιοχή μας. Θα συνεργαστούμε στενότερα με το ΤΕΙ της Πρέβεζας τόσο για την άντληση τεχνογνωσίας αλλά και για συνέργειες στη διεκδίκηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ