Σύλληψη αρχηγικού μέλους εγκληματικής οργάνωσης

astin ne16

astin ne16

Ένα ακόμη μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που μετέφερε ναρκωτικά στην Ελλάδα και σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων, συνελήφθη στο Μεσολόγγι. Ο συγκεκριμένος κατείχε διευθυντικό ρόλο στην οργάνωση και φαίνεται ότι ήταν ο άνθρωπος που συντόνιζε τη δράση της.

Ειδικότερα, ο δράστης αναζητούνταν με τις κατηγορίες της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, που επιδιώκει την διάπραξη των κακουργημάτων της μεταφοράς, διακίνησης, και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είχαν επίσης συλληφθεί στις (06-11-2016), στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 41χρονος ημεδαπός, και στις (8-11-2016) στην Καλαμπάκα Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Τρικάλων, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλη της προαναφερόμενης εγκληματικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι, οι τρεις δράστες συμμετείχαν, στην οργανωμένη και συντονισμένη μεταφορά και εισαγωγή στη Χώρα μας, ποσότητας (65) κιλών και (700) γραμμαρίων κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διάθεση της.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ