Συνεχίζεται το αλαλούμ με τις αποδείξεις

APODEIKSEIS

APODEIKSEIS

Υπομονή για τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες με τις αποδείξεις εν μέσω των σεναρίων για τον τρόπο με τον οποίο θα «χτίζεται» το αφορολόγητο ζήτησε εμμέσως ο Τρύφων Αλεξιάδης υποστηρίζοντας ότι τόσο θα χρειαστεί για να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση στο φορολογικό τοπίο.

Παράλληλα, όμως, υπενθύμισε στους φορολογουμένους ότι υπάρχει νόμος ο οποίος είναι σε ισχύ και προβλέπει ότι οι φορολογούμενοι πρέπει να κρατούν τις αποδείξεις.

Γι’ αυτό και τους κάλεσε να ζητούν αποδείξεις, να τις κρατούν και «όταν έρθει η διάταξη θα ξεκαθαριστεί τι θα κάνουν με τις αποδείξεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου για την τρέχουσα χρονιά».

«Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρα για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών μέσω πλαστικού χρήματος. Θέλουμε το αφορολόγητο να συνδεθεί με αποδείξεις και πλαστικό χρήμα το οποίο ξεκινά το 2016. Το αφορολόγητο ισχύει για συγκεκριμένες κατηγορίες φορολογουμένων και σε αυτή την κατηγορία πρέπει να δοθεί κίνητρο για την χρήση πλαστικού χρήματος.

Για εκείνους που δεν ισχύει το αφορολόγητο δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο κίνητρο την συγκεκριμένη στιγμή δεν μας επιτρέπουν τα δημοσιονομικά δεδομένα» ανέφερε χαρακτηριστικά στον RealFM.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ