Συνεχίζεται ο εμπαιγμός… Στέλνουν στην Πρέβεζα καρδιολόγους απ’ τα Γιάννινα

panepistimiako

Ξεπερνά τα όρια της κοροϊδίας η τακτική που ακολουθεί η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ έναντι των Ηπειρωτών και των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της περιοχής.

Αρχικά απέσπασε -για ποιούς λόγους άραγε- γιατρό απο την Καρδιολογική Κλινική της Πρέβεζας, στο Νοσοκομείο της Λευκάδας.

Ήταν η πρώτη απόπειρα να κρατήσει ανοιχτή την κλινική της Λευκάδας, με αποτέλεσμα βέβαια κι εκείνη αλλά και της Πρέβεζας να λειτουργούν με προβλήματα.

Όταν πριν λίγες ημέρες, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Πρέβεζας έφτασε στο αμήν και η καρδιολογική έκλεισε, έφεραν άρον άρον πίσω, τον αποσπασμένο στη Λευκάδα γιατρό..

Και με την επιστροφή του, ο γιατρός ασθένησε και βγήκε σε αναρρωτική άδεια, με αποτέλεσμα η κλινική να οδηγηθεί και πάλι στο κλείσιμο.

Μπροστά σ’ αυτό το αδιέξοδο, η διοίκηση της ΥΠΕ, βρήκε την εύκολη λύση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, με απόφασή της, μετακινεί δύο γιατρούς από την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα.

Αποτέλεσμα είναι να αποδυναμωθεί περαιτέρω η πανεπιστημιακή κλινική των Ιωαννίνων, η οποία δέχεται περιστατικά από ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα.

Με την τακτική των μετακινήσεων γιατρών, το αποτέλεσμα είναι να μην λειτουργούν επαρκώς και αξιοπρεπώς ούτε οι Κλινικές της Λευκάδας και της Πρέβεζας, αλλά και να προκαλούνται προβλήματα και στα Γιάννινα.

Γιατροί δεν περισσεύουν σε κανένα νοσοκομείο και καλό θα είναι αντί για ημίμετρα και μπαλώματα, η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας να δώσουν επιτέλους λύσεις.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ