Συνεχίζεται η τοποθέτηση φορητών απινιδωτών

apinid potsis

apinid potsisΗ πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου για την ενίσχυση των δομών πρόληψης τυχόν αιφνιδίων καρδιακών επεισοδίων σε χώρους μαζικής συνάθροισης , συνεχίστηκε σήμερα με την τοποθέτηση εξωτερικού απινιδωτή στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ιωαννίνων, που λειτουργεί σε παραπλήσιο χώρο με τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και συντονιστής της όλης πρωτοβουλίας κ. Οδυσσέας Πότσης, ευχαρίστησε, μέσω του εκπροσώπου της κ. Σωτήρη Μουζάρα, την επιχείρηση Ι. ΚΤΕΟ – AUTO TEST ΜΟΥΖΑΡΑΣ & ΣΓΟΥΡΟΣ Α.Ε. για την προσφορά της, σημειώνοντας ότι η επιτυχία και η ανταπόκριση που υπάρχει από ιδιώτες και επιχειρήσεις στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο είναι συγκινητική, απόρροια της οποίας είναι ο εξοπλισμός, μέχρι σήμερα, εννέα πολυσύχναστων χώρων σε Γιάννενα και Άρτα και έπεται συνέχεια σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Τέλος πρόσθεσε ότι συνεχίζεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος από επιχειρήσεις για προσφορά απινιδωτών, η τοποθέτηση των οποίων και λαμβάνοντας υπόψη και την επιθυμία των δωρητών θα γίνει με το νέο έτος.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ