Συνελήφθη στο Καλπάκι για την απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών στο Κορωπί….

ASTYNOMIA MHXANES

ASTYNOMIA MHXANESΔυόμισι χρόνια μετά την κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στο Κορωπί, ο ένας από τους δράστες συνελήφθη στο Καλπάκι Ιωαννίνων.

Πρόκειται για έναν 26χρονο Αλβανό, ο οποίος εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν και στη συνέχεια εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για τον έναν από τους δράστες της επίθεσης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2011, στη Λεωφόρο Βάρης στο Κορωπί, οι αστυνομικοί είχαν σωθεί από θαύμα.

Οι δύο δράστες, που επέβαιναν σε φορτηγάκι, όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο και άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Οι σφαίρες έπεσαν «βροχή» ωστόσο σαν από θαύμα κανείς δεν τραυματίστηκε. Οι δράστες λίγο αργότερα παράτησαν το φορτηγάκι και διέφυγαν πεζή. Παρά την έρευνα και τα μπλόκα της αστυνομίας στην περιοχή, δεν έχουν εντοπιστεί.

Ο 26χρονος στο Καλπάκι βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τις πράξεις του. Πέρα από την απόπειρα ανθρωποκτονίας τον βαρύνουν και ποινές για διακεκριμένες κλοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ