Συνεδρίαση παρωδία για τον τουριστικό λιμένα…

DS PREBEZAS 29 4

DS PREBEZAS 29 4Σε παρωδία μετατράπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας η οποία είχε ως κυρίαρχο θέμα τον τουριστικό λιμένα της περιοχής. Δημοτική Αρχή αλλά και αντιπολίτευση απεδείχθησαν κατώτερες των περιστάσεων. Επέλεξαν για τον εαυτό τους το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν την ουσία της συζήτησης και φυσικά τη λήψη απόφασης.

Η συζήτηση διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες χωρίς όμως να αγγίξει την ουσία της υπόθεσης, η οποία αφορά στην αλλαγή χωροθέτησης της μαρίνας με την παραχώρηση μεγάλου μέρους της χερσαίας ζώνης όπως και στο μάστερ πλαν για το λιμάνι το οποίο περιλαμβάνει εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις. Χωρίς λοιπόν να ειπωθεί ούτε λέξη για τα δύο αυτά ζητήματα, και με εμφανή την προσπάθεια δημοτικής αρχής και μείζονος αντιπολίτευσης να μην τα αγγίξει, η συζήτηση απέκτησε κυρίως φιλολογικό περιεχόμενο με αναφορές στην ανάπτυξη, την τουριστική αναβάθμιση και την αξιοποίηση.

 

Για το σημαντικότερο λοιπόν θέμα που έχει ανακύψει εδώ και μήνες στην πόλη της Πρέβεζας και έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων το Δημοτικό Συμβούλιο δεν κατάφερε ούτε καν να εκφράσει την άποψή του ώστε να γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής ποια είναι η θέση που έχει.

Πολλοί μιλούν για πλήρη απαξίωση του θεσμού και καλό θα είναι αυτό να προβληματίσει όλες τις παρατάξεις που μετέχουν καθώς επιβάλλεται να παίρνουν θέση και στα δύσκολα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ