Συνέλευση και πίτα της Ένωσης Αστυνομικών

astin pita

astin pita

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, η οποία κλείνει φέτος 22 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου.

Την συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος Καραΐτσης Γεώργιος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων κ. Μοσκοφίδης Πέτρος, ο πρόεδρος της Ε.Α.Α. Ηπείρου κ. ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ Θεόδωρος, ο πρόεδρος της Τ.Δ Ιωαννίνων της Ι.Ρ.Α και ο πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων κ. Κίτσιος Σπυρίδων , υποδιευθυντές, Διοικητές Υπηρεσιών και πλήθος μελών των οποίων η παρουσία τους ήταν καθοριστική.

Μετά τις καθιερωμένες ευχές που απηύθυνε ο πρόεδρος στο σώμα , οι εργασίες ξεκίνησαν με τον διοικητικό απολογισμό στον οποίο αναφέρθηκε για το έργο που παρουσίασε η Ένωση την χρονιά που πέρασε, ενημερώνοντας παράλληλα τους συναδέλφους για τα τρέχοντα εργασιακά ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο, ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη της ενημέρωσης πήρε ο έγκριτος νομικός κ. ΤΖΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος, ο οποίος ενημέρωσε το σώμα για την πορεία δικαστικών διεκδικήσεων και ο Ταμίας της Ε.Α.Υ.Ι, ο οποίος και παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό.

Μετά το πέρας των εργασιών και τους χαιρετισμούς των επισήμων, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη και ανταλλαγή ευχών για μια καλή, υγιή και… άκρως διεκδικητική χρονιά.

“Η Ένωσή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόθερμα όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της, καθώς η συμμετοχή και η συλλογικότητα είναι στοιχεία καθοριστικά, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τον κοινό στόχο να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα έναντι των προκλήσεων που διαφαίνονται ήδη στον ορίζοντα” σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ