Συνέδριο για την προώθηση του θεματικού τουρισμού

blaxerna arta

blaxerna arta

Η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Έξυπνες Λύσεις για την προώθηση του θεματικού τουρισμού στην περιοχή της Ηπείρου», την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.30 στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου “ADRIATIC ROUTE – Adriatic Route for Thematic Tourism”.

Πρόκειται για ένα έργο μοναδικής σπουδαιότητας για την Περιφέρεια καθώς αποσκοπεί στην ανάδειξη και προώθηση των εναλλακτικών μορφών θεματικού τουρισμού στην περιοχή της Αδριατικής με έμφαση στη γαστρονομία και την Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και θα αναλυθούν επιμέρους δράσεις και εφαρμογές που συνέβαλαν στην υλοποίησή του.

Οι παρουσιάσεις θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, με τη συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων και φορέων και ξένων εταίρων του έργου, δύο Στρογγυλά τραπέζια με θέμα: «Εφαρμογές Πληροφορικής στον Τουρισμό (ICT)» και «Θεματικός Τουρισμός & Policy». Τέλος, θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των εταίρων του έργου για την από κοινού προώθηση του τουρισμού στην Αδριατική.

Το έργο Adriatic Route for Thematic Tourism έχει χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας IPA Adriatic CBC 2007/2013 – Μέτρο 3.3 Δίκτυα Επικοινωνιών.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ