Συμπλοκές και πυροβολισμοί τα ξημερώματα

ASTYNOMIA NYXTA

ASTYNOMIA NYXTAΣε κατάσταση υψίστου συναγερμού βρίσκονται από τα ξημερώματα οι αστυνομικές δυνάμεις στην Ήπειρο, οι οποίες ενισχύονται συνεχώς με επίλεκτα τμήματα της ΕΛΑΣ από την υπόλοιπη χώρα.

Είναι σχεδόν απολύτως βέβαιο ότι τις τελευταίες ώρες κάποιοι από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων κινούνται στην περιοχή. Μάλιστα τα ξημερώματα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν μπλόκο στον κόμβο της Άρτας.

 

Η έρευνα επικεντρώνονταν στον εντοπισμό ενός κλεμμένου αυτοκινήτου από την περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Όταν το αυτοκίνητο εντοπίστηκε οι αστυνομικοί επιχείρησαν να το ελέγξουν. Όμως δεν σταμάτησε στο μπλόκο και οι επιβάτες του απάντησαν με ριπές πυροβολισμών εναντίον των ανδρών της αστυνομίας.

 

Το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε στην Φιλιππιάδα. Το σημείο όπου βρίσκεται ελέγχεται σχολαστικά από τους αστυνομικούς οι οποίοι αναζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Από κει κινήθηκαν με άλλο όχημα και αργότερα είχαν τη δεύτερη συνάντηση με τους αστυνομικούς στην περιοχή της Γλυκής Θεσπρωτίας.

Και εκεί επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό. Υπήρξε συμπλοκή και το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε. Είναι άγνωστο με τι διέφυγαν από το σημείο οι δράστες καθώς αυτό που έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα από την αστυνομία είναι η κλοπή μιας μηχανής.

Σε όλη τη μεθοριακή γραμμή τα μέτρα είναι δρακόντεια καθώς εκτιμάται από τους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι αργά ή γρήγορα οι δράστες θα επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα και να αναζητήσουν καταφύγιο στην Αλβανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ