Συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών

ASTYNOMIA MAT

ASTYNOMIA MATΣυνελήφθησαν στα Ιωάννινα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο διακινητές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων, για μεταφορά επτά παράνομων μεταναστών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στο 19ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, μετέφερε με το αυτοκίνητό του προς το εσωτερικό της χώρας, τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 27, 26 και 22 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στην Σκλίβανη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως διαπιστώθηκε μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, τέσσερις ομοεθνείς του (δύο άνδρες και δύο γυναίκες), ηλικίας 31, 30, 55 και 16 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για τις λαθρομεταφορές κατασχέθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ