Συγκλονιστικές καταγγελίες για τον Θανάση Οικονόμου

PROTO TEMA

PROTO TEMAΆκρως αποκαλυπτικό είναι το δισέλιδο ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Οικονόμου.

«Έρωτες και διαζύγια στη ΔΗΜΑΡ» είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος. Εκτενείς οι αναφορές στο ειδύλλιο του Γιαννιώτη πρώην βουλευτή με την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Μάρκου, ειδύλλιο το οποίο οδήγησε σε δύο διαζύγια.

 

Κι αυτό του κ. Οικονόμου είναι ταραχώδες….

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα δύο παιδιών, λίγων μόλις μηνών, τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό αλλά και φοροδιαφυγή μεγάλου μεγέθους.

Η ίδια βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη. Η μετακόμισή της στα Γιάννινα, για να βρίσκεται δίπλα στον πρώην πλέον σύζυγός της, τις στοίχισε τη δουλειά της στην Αθήνα και την σημαντική επαγγελματική της καριέρα.

Σήμερα ζει με το επίδομα του ΟΑΕΔ, χωρίς την ελάχιστη οικονομική συνδρομή από τον πατέρα των παιδιών της.

PTΠαρότι ο κ. Οικονόμου επισήμως εμφανίζεται με μικρό εισόδημα, παρουσιάζονται πολλά στοιχεία για την επαγγελματική του δραστηριότητα και τα εισοδήματα από μίσθωση σκαφών αναψυχής, νυχτερινά κέντρα και μία ακόμη εταιρία.

Παρότι δεν δικαιούται, εξακολουθεί να έχει στη διάθεσή του έναν αστυνομικό, ο οποίος επισήμως είναι αποσπασμένος στο γραφείο του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ….

Η πρώην σύζυγός του αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες τόσο για τις ημέρες της χλιδής όσο και για τον εφιάλτη που ακολούθησε. Την απιστία, την αποκάλυψη, την εγκατάλειψη και τον ξυλοδαρμό της…

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ