Συγκέντρωση νίκης από τον Αλέκο Καχριμάνη… Παρουσίασε όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού του

KAXRI 5 28 4 14

KAXRI 5 28 4 14Με κεντρικό σύνθημα «η Ήπειρος θέλει έργα… ξέρουμε μπορούμε δεσμευόμαστε» άνοιξε την αυλαία της προεκλογικής περιόδου ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.

Ο κ. Καχριμάνης μίλησε σε μία κατάμεστη αίθουσα και σε μία συγκέντρωση που αποτέλεσε και επίδειξη δύναμης.

KAXRI1 28 4 14

Στο δρόμο προς την κάλπη είναι ο απόλυτος κυρίαρχος με στοίχημα για τον ίδιο και την παράταξή του να ολοκληρωθεί η μάχη την πρώτη Κυριακή.

Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό από τον Γιάννη Γιαννακάκη, ο οποίος αναλαμβάνει εκπρόσωπος της παράταξης. «Χρόνια τώρα αναζητείται αντικαχριμάνης στην Ήπειρο, από τις υπόλοιπες παρατάξεις, αλλά τέτοιος δεν υπάρχει», τόνισε.

Ο Αλέκος Καχριμάνης έκανε αναλυτικό απολογισμό του έργου στην Περιφέρεια, τονίζοντας ότι «απλώνουμε χέρι συνεργασίας σε όλους όσους σκέφτονται Ηπειρωτικά και περιφερειακά».KAXRI 28 4 14

Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας ήταν αφιερωμένο στον πρωτογενή τομέα, τις υποδομές και τον τουρισμό. Τρεις πυλώνες στους οποίους η Περιφέρεια έδωσε μεγάλη βαρύτητα τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Σε υψηλούς τόνους ήταν η αναφορά του σε περιβαλλοντικά ζητήματα, τονίζοντας ότι η Ήπειρος δεν θα πληρώσει πρόστιμα όπως θα συμβεί σε άλλες περιοχές της χώρας.

Εξίσου υψηλούς τόνους χρησιμοποίησε για να απαντήσει σε όλους εκείνους που επιρρίπτουν ευθύνες στην Περιφέρεια για το χαμηλό ΑΕΠ και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας.KAXRI2 28 4 14

Τους καταλόγισε μιζέρια σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια απάντησε με έργα και παρεμβάσεις στην οικονομική κρίση. Με εντάξεις επενδύσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο, με εντάξεις μικρομεσαίων στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, με εκσυγχρονισμό του κτηνοτροφικού τομέα!

Αξιοσημείωτο είναι ότι στις προτεραιότητες για την επόμενη πενταετία, ο κ. Καχριμάνης έβαλε πολύ ψηλά τη διασύνδεση της περιοχής με τον αγωγό φυσικού αερίου και την ίδρυση ΕΠΑ Ηπείρου.KAXRI6 28 4 14
Στις προτεραιότητες της επόμενης πενταετίας περιλαμβάνονται ακόμη η ολοκλήρωση των οδικών συνδέσεων, του αεροδρομίου Ιωαννίνων, η διασύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό, η ολοκλήρωση του άξονα Τύριας Θεσπρωτικού και Μεσοποτάμου Πάργας, η ίδρυση της πολυτεχνικής σχολής

Ο κ. Καχριμάνης, απευθυνόμενος στο πλήθος κόσμου που είχε κατακλύσει το συνεδριακό κέντρο του Du Lac ζήτησε ένταση της προσπάθειας όλων ώστε η νίκη να ολοκληρωθεί την πρώτη Κυριακή.

«Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας. Οι τρεις βδομάδες που ακολουθούν πρέπει να είναι βδομάδες ευγενούς άμιλλας, οι πολίτες να γίνουν κοινωνοί του προγράμματος όλων. Εμείς θέλουμε τις συγκρίσεις. Εμείς δίνουμε λόγο μόνο στους Ηπειρώτες, ενώνουμε , κάνουμε έργο.
Η νίκη θα ολοκληρωθεί την πρώτη Κυριακή. Είμαστε κοντά σε αυτό το στόχο. Όσο μεγαλύτερη θα είναι η νίκη μας τόσο πιο ισχυρή θα είναι η φωνή μας» κατέληξε ο κ. Καχριμάνης.

KAXRI4 28 4 14Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση όλων των υποψηφίων από τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου. Πρόκειται για έμπειρα στελέχη και πολλά νέα πρόσωπα, που στρατεύονται σε έναν κοινό στόχο. Το στόχο της αξιοβίωτης ανάπτυξης.KAXRI3 28 414

 

 

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ