Στ. Καλογιάννης: Τα έργα καρκινοβατούν και στα Τζουμέρκα

KALOGIANNHS S 8 4

KALOGIANNHS S 8 4

Περιοχές του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, επισκέφθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης, όπου συναντήθηκε με Τοπικούς Προέδρους και πολλούς Τζουμερκιώτες, με τους οποίους συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η νέα προσφυγή στις κάλπες, λόγω της αδυναμίας των κομμάτων της συγκυβέρνησης να κυβερνήσουν, βαραίνει ακόμη περισσότερο το οικονομικό κλίμα και επιτείνει την πολιτική αβεβαιότητα.

Ο Σταύρος Καλογιάννης δήλωσε ότι η Κυβέρνηση έδειξε τις τεράστιες αδυναμίες της σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και φανερώθηκαν όλα τα προεκλογικά της ψεύδη, με τα οποία είχε υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών τον περασμένο Ιανουάριο.

Συζήτησαν επίσης το θέμα της βελτίωσης της 3ης επαρχιακής οδού, προς Βαπτιστή και Μιχαλίτσι, η οποία βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Παρά το γεγονός ότι, ως αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών, ο Σταύρος Καλογιάννης είχε εγκρίνει, το 2013, τη διάθεση πίστωσης 500.000 ευρώ για τη βελτίωση του επαρχιακού δρόμου, οι εργασίες καρκινοβατούν επί δυόμισι χρόνια, το τελευταίο μάλιστα διάστημα βρίσκονται σε τέλμα, λόγω της στάσης πληρωμών που επέβαλε η Κυβέρνηση.

Για το θέμα αυτό, ο ΣταύροςΚαλογιάννης θα απευθυνθεί στον Περιφερειάρχη Ηπείρου, ζητώντας την άμεση συνέχιση των εργασιών ασφαλτόστρωσης του δρόμου, ο οποίος εξυπηρετεί πέραν των κατοίκων και των πολλών επισκεπτών της περιοχής τους καλοκαιρινούς μήνες και τις παραγωγικές πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές μονάδες που απέμειναν στην περιοχή, αντιστεκόμενες στην κρίση, και έχουν απόλυτη ανάγκη στήριξης από την Πολιτεία σε έργα υποδομής.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ