Στο φουλ οι προεκλογικές μηχανές του τοπικού ΠΑΣΟΚ

PASOK PSH2 15Αποφασισμένο να δώσει τον αγώνα του, με συντεταγμένες όλες τις δυνάμεις του, εμφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, στην διάρκεια εκδήλωσης που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στα Λιθαρίτσια.

Βασικός στόχος ήταν η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κινήματος στο Νομό Ιωαννίνων, παράλληλα όμως συζητήθηκαν και οργανωτικά ζητήματα μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Όπως είναι γνωστό άλλωστε, το τοπικό ΠΑΣΟΚ, έχει συγκροτήσει μία πολυμελή επιτροπή εκλογικού αγώνα, στην οποία μετέχουν ιστορικά στελέχη αλλά και πολλοί νέοι.

Η κεντρική εισήγηση έγινε από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Στέφανο Ζούμπα, ο οποίος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ στήριξε στα δύσκολα την Ελλάδα, βάζοντας πάνω από το στενό κομματικό όφελος το πατριωτικό του καθήκον.

PASOK PSHF1 15Εισηγήσεις έγιναν επίσης από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Βαγγέλη Αργύρη και Σωτήρη Ζαρμπαλά ενώ ακολούθησε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.

Το ΠΑΣΟΚ προχωρά στη συγκρότηση κλιμακίων που μαζί με τους επτά υποψηφίους βουλευτές θα επισκεφθούν όσο το δυνατό περισσότερα χωριά αλλά και την πόλη.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ